HOME   HUIZEN AANBOD    BOUWKAVELS    WONEN IN PORTUGAL    HUIS VERKOPEN    CONTACT


   Koophuizen in Portugal - vastgoedontwikkeling en onroerendgoed startpunt voor Portugees vastgoed, huizen verkoop, recreatievoorzieningen, chaletbouw, Portugees onroerend goed te koop, Noord, midden en zuid-Portugal

Huizen Aanbod Portugal

Vastgoed in de Portugal

 

 Casa Pancrasia - Casfreiras
   
 
contakt opnemen ref-h002
terug naar het vastgoed overzicht


Informatie en specificaties

In dit zonovergoten gedeelte van noord/midden Portugal, wat nog vrij is van (massa)tourisme, ligt het prachtige landhuis Casa Pancrasia. Dit, in 1996 gebouwde huis, is gelegen op 5000 m2 zonnige terrashelling, deels bos, deel gecultiveerd met druiven. laurier, mimosa, tamme kastanjes, hazelaars, pijnbomen etc. Een eigen ongerepte waterbron verzorgt de watervoorziening in huis en van het zwembad. Vanaf het terras heeft u een grandioos uitzicht over een prachtig groen dal. In de naaste omgeving vindt u typisch oude Portugese dorpjes (waar soms de tijd 50 jaar lijkt te hebben stilgestaan). Deze dorpjes hebben om beurten hun marktdag, waar "os, ezel en de Toyota" gebroederlijk naast elkaar staan. In elk jaargetijde worden er volksfeesten gehouden. De vriendelijke bevolking vindt voornamelijk haar bestaan in de primitieve landbouw.Casa Pancrasia heeft een privé zwembad. Dit, in 1996 gebouwde huis, is gelegen op 5000 m2 zonnige terrashelling, deels bos, deel gecultiveerd met druiven. laurier, mimosa, tamme kastanjes, hazelaars, pijnbomen etc.

Deze dorpjes hebben om beurten hun marktdag, waar "os, ezel en de Toyota" gebroederlijk naast elkaar staan. In elk jaargetijde worden er volksfeesten gehouden. De vriendelijke bevolking vindt voornamelijk haar bestaan in de primitieve landbouw.Het landhuis is opgebouwd uit 3 etages.Er is een grote living met een zeer goed geoutilleerde luxe keuken. Tevens zijn er 3 slaapkamers aanwezig(3x 2 personen). Een opklapbaar kinderledikantje behoort tot de inventaris. Zowel de eerste als de tweede etage is voorzien van een ruime badkamer met toilet. Naast het landhuis treft u een privé zwembad(met filterinstallatie) aan. Zowel het zwembad als het landhuis zijn omgeven met prachtige terrassen(gedeeltelijk overkapt). De terrassen zijn voorzien van (lig)stoelen. Voor kinderen is een stevige schommel aanwezig en kunnen zij naar hartelust spelen in het bos vlakbij het landhuis.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website:  www.pancrasia.netFoto's

 Casa Pancrasia - Casfreiras
   
 
contakt opnemen ref-h002
terug naar het vastgoed overzicht

 
Home  Huizen te koop  Bouwkavels  Huizen te huur  Woon informatie  Zelf je huis aanbieden  Links  Contact


© KoophuizeninPortugal.nl 2006-2010