HOME   HUIZEN AANBOD    BOUWKAVELS    WONEN IN PORTUGAL    HUIS VERKOPEN    CONTACT


   Koophuizen in Portugal - vastgoedontwikkeling en onroerendgoed startpunt voor Portugees vastgoed, huizen verkoop, recreatievoorzieningen, chaletbouw, Portugees onroerend goed te koop, Noord, midden en zuid-Portugal

Contact pagina
 

Direct contact opnemen voor vragen of reacties:
Koop huizen in Portugal.nl is bereikbaar via het algemeen email adres:

info@koophuizeninportugal.nl


Een online marktplaats voor Portugees vastgoed.
De website Koop huizen in Portugal.nl biedt aanbieders en zoekers de mogelijkheid om elkaar te vinden. Bij elke woning op deze website staan in de meeste gevallen apart de contactgegevens van de verkoper erbij, zodat u die kunt benaderen voor meer informatie. Op die manier komt u in direct contact met de verkoper te staan, waarmee u aanzienlijk veel bijkomende (makelaars)kosten kunt besparen. Informatie over het aanbieden van vastgoed voor deze website kunt u vinden op: de verkoop/ verhuur informatie pagina.

Zoekt u een makelaar voor de verkoop van uw huis of bouwkavel?
Koop huizen in Portugal.nl bemiddelt zelf niet bij transacties in vastgoed. Wilt u met hulp van een makelaar, of bemiddelaar vastgoed kopen of verkopen, neem dan contact met ons op. Wij verwijzen u gratis door naar een geschikte makelaar die u verder kan helpen.

Het unieke aanbod van Koop huizen in Portugal.nl
Koop huizen in Portugal.nl heeft regelmatig nieuw aanbod in de verkoop, wat direct afkomstig is van de eigenaar zelf. Dit zijn vaak woningen die u niet zo snel ergens anders zult tegenkomen en wellicht net hetgeen is waar u naar op zoek bent. Voor het meest actuele aanbod kunt u het beste regelmatig de website bezoeken. Zoekt u een bepaald type woning in een bepaalde regio en heeft u die nog niet gevonden op deze website, neem dan contact met ons, wij noteren uw zoekopdracht en brengen u op de hoogte van nieuw aanbod wat past bij uw zoekopdracht. 
 
Home  Huizen te koop  Bouwkavels  Huizen te huur  Woon informatie  Zelf je huis aanbieden  Links  Contact


© KoophuizeninPortugal.nl 2006-2010